Nieuwe website chioswinkel.nl

Chios winkel

Dit is onze nieuwe website: chioswinkel.nl. Hier vindt u uitsluitend producten van Chios, het Griekse eiland in de Egeïsche zee. Uiteraard vindt u hier de pure Chios mastiek en veel producten met Chios mastiek. Zo levert Chioswinkel.nl de meest natuurlijke persoonlijke verzorgingsproducten met Chios mastiek van Anemos. Maar ook etenswaren met mastiek, biologische kruiden en handgemaakte decoratie van het eiland. Daarnaast leveren wij 100% puur mastiek poeder dat als voedingssupplement is te gebruiken. En de mastiek “tranen”; dat zijn de gestolde druppels mastiek hars, als ultieme natuurlijke kauwgom.

Nieuwe website chioswinkel.nl
De wellicht beroemdste kapel van Chios

Chiosmastiek.nl en deze nieuwe website chioswinkel.nl

Het assortiment op Chioswinkel.nl, deze nieuwe website, groeit gestaag. Op onze andere website, CHIOSMASTIEK.NL vindt u een uitgebreider Grieks aanbod. Via Chiosmastiek.nl verkopen wij namelijk méér dan alleen producten van Chios. U treft er tal van authentieke Griekse producten aan, zoals wijn, honing en olijfolie. Maar ook diverse etenswaren, koffie en bergthee. Veel van deze producten zijn biologisch. Bijvoorbeeld de biologische wijnen van Papaioannou uit Peloponnesos. En de biologische olijfolie van MiTerra met een zeer lage zuurgraad van 0,17%.

Chiosmastiek.nl is onze eerdere website met producten van Chios. Deze website bevat veel uitleg over Chios mastiek. Chiosmastiek was het eerste bedrijf in Nederland dat zich vanaf de start 100% richtte op een breed assortiment producten met mastiek. De focus lag en ligt nog steeds op de originele, hoge kwaliteit persoonlijke verzorgingsproducten van Anemos. De producten van Anemos onderscheiden zich door de hoge mate van natuurlijkheid. Zij hebben veel primeurs op hun naam staan. Zoals de eerste tandpasta en zeep met mastiek! Alle producten van Anemos zijn van de hoogste kwaliteit, effectief en betrouwbaar. Ze worden vaak nagemaakt, soms zelfs met sterk lijkende merknamen. Maar zowel op chioswinkel.nl als chiosmastiek.nl leveren wij de originele mastiek verzorgingsproducten!

Daarnaast levert Anemos ook diverse Griekse etenswaren met Chios mastiek; en ook daarin waren zij vaak de eerste. Bijvoorbeeld Griekse koffie met mastiek, veel soorten snoepjes en zelfs frisdrank.

Chioswinkel.nl is sneller en overzichtelijker dan de andere site. Daardoor is Chioswinkel.nl ideaal voor mensen die vooral op zoek zijn naar unieke kwaliteitsproducten van Chios.

Op chiosmastiek.nl vindt u alles wat ook op deze site, chioswinkel.nl, te koop is. Dus als u andere authentiek Griekse producten (erbij) zoekt, dan is de kans groot dat CHIOSMASTIEK.NL het heeft.