Over Chioswinkel

Mijn naam is Jolanda Wammes en over mijzelf en deze nieuwe site Chioswinkel wil ik het volgende vertellen. Ik ben een grote fan van het Griekse eiland Chios, de bewoners daarvan én van de unieke producten. In 2015 ben ik met WAProducts begonnen omdat in Nederland producten van Chios niet goed te koop waren. Samen met mijn man, Herman, begonnen we met de verkoop van verzorgingsproducten met Chios mastiek.

Destijds werd dat in Nederland amper verkocht omdat weinigen het kenden. Men noemde het toen nog Chios mastiha, of masticha, de Griekse naam. Wij maakten de term Chios mastiek bekender. Wij kozen toen als leverancier voor de pionier op het gebied van producten met Chios mastiek: Anemos. Dit bedrijf was (en is nog steeds) bescheiden van omvang. Het is dit familiebedrijf te doen om topkwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Zij handelen uit trots voor hun eiland en de Chios mastiek.

In 2016 vertelde mijn man tijdens een optreden in het RTL tv-programma LifestyleXperience meer over het wonderbaarlijke Chios mastiek. In de volgende jaren stonden wij op (natuur-/bio) markten en Gezondheidsbeurzen. Het introduceren van producten met Chios mastiek was waar het om ging. En niet om er rijk mee te worden. Daarom hielden wij de prijzen vrijwel gelijk aan die in Griekenland. Dat doen wij overigens nog steeds! WAProducts is nog steeds een eenmanszaak en dat zal zo blijven.

Over Chioswinkel, Chiosmastiek en WAProducts

Maar we kregen steeds meer vragen of wij meer bijzondere Griekse producten konden leveren. Ons assortiment groeide flink. Na enkele jaren begonnen wij met Chiosmastiek.nl. Via die site zouden we alleen de producten met Chios mastiek gaan verkopen… Maar onze klanten van Chiosmastiek.nl vonden het niet handig om voor bijvoorbeeld olijfolie naar een andere webwinkel (WAProducts.nl) te gaan. Bovendien hadden wij op beide sites al veel vaste klanten. En daarom voegden wij alles van WAProducts.nl toe aan Chiosmastiek.nl! Die sites zullen blijven bestaan.

Over chioswinkel

Sinds kort ben ik deze nieuwe webwinkel, chioswinkel.nl gestart. Hierop ga ik nu echt uitsluitend producten van Chios aanbieden. De komende weken zal het aanbod op deze site gestaag groeien. Over Chioswinkel kan ik zeggen dat het een frisse aanblik moet krijgen en snel(ler) moet werken dan de beide andere sites. Wat niet verandert, en nooit zal veranderen, is de klantgerichtheid en de passie waarmee ik de producten van Chios, zoals de perfecte mastiek producten van Anemos, en de biologische kruiden van Myrovolos, van harte wil aanbevelen.