Verzending

Verzending van uw bestelling gaat met DHL. Wij verzenden naar alle huisadressen in Nederland en België.
Uw bestelling wordt tussen 2 en 3 werkdagen thuisbezorgd.
Verzendingen naar België kunnen iets langer (+1 tot +2 dagen) onderweg zijn.

DHL

Wij laten uw bestelling door DHL thuisbezorgen.

DHL bezorgt (nog) niet op postbusnummers, mypup-locaties of andere pakketdiensten, lockers, en dergelijke.

Laat het ons even weten als u dat wilt, dan zoeken we een oplossing.

Mogelijkheden verzending

Voor bezorging binnen Nederland zijn er deze mogelijkheden:
1) Pakketpost: €5,95 verzendkosten. Dit zijn alle bestellingen die te groot zijn voor de brievenbus.
2) Brievenbuspakje: €4,50 verzendkosten. Voor pakketjes die door de brievenbus passen.
3) Briefpost: €2,95 verzendkosten. Voor kleine en lichte bestellingen, zoals één tot drie zakjes met pure mastiek. Dit is zonder track & trace en doen we met PostNL.
+ Bestellingen vanaf €50,- aan producten worden gratis thuisbezorgd!
Heeft u liever dat wij het bij een DHL afhaalpunt afleveren? Dat kan, maar vermeldt dit dan bij het afrekenen in het vakje “bestelnotities”. Als u zelf geen afhaalpunt opgeeft, dan kiezen wij het dichtstbijzijnde op basis van uw adres.

Voor bezorging binnen België is er 1 mogelijkheid:
1) Bezorging aan huis: €9,- verzendkosten.
+ Bestellingen vanaf €60,- aan producten worden gratis thuisbezorgd!

Afhalen is ook mogelijk

Afhalen op ons adres in Houten (Utrecht) is ook mogelijk, maar alleen op afspraak. Bel ons, of stuur een mailtje, om samen een afhaalmoment te bepalen.

Gratis verzending

Zolang u uw adresgegevens, inclusief uw land, niet heeft in gevuld is de berekening voor gratis verzending gebaseerd op Nederland en geldt een minimum bedrag aan producten (excl. eventuele korting) van €50,-.
Pas nadat u uw adresgegevens, inclusief uw land, heeft ingevuld, kan correct worden berekend of verzending gratis is. Naar België is verzending gratis vanaf €60,- aan producten, excl. eventuele korting.

Hoe wij uw bestelling behandelen

Na uw bestelling krijgt u van ons een mail met een track & trace code van DHL (behalve bij biefpost). Doorgaans is dat de volgende (werk)dag, maar heel soms een dag later.

Wij leveren de pakjes aan bij DHL. Dat doen we iedere maandag, woensdag en vrijdag, vóór 12:00 uur. In de avond maakt DHL de planning en wordt het verwachte bezorgmoment zichtbaar. Vrijwel altijd bezorgt DHL de dag daarna.
In het weekeinde leveren wij geen pakjes af bij DHL.

Dus als u op een vrijdag een bestelling plaatst brengen wij doorgaans het pakje maandag bij DHL. Die maandag krijgt u van ons een track & trace code om uw bestelling te kunnen volgen. Maandagavond maakt DHL de planning en wordt bekend wanneer zij gaan bezorgen. Doorgaans is dat de volgende werkdag, dus dinsdag. Dat is dan 2 werkdagen later.

Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld aflevering op een afhaalpunt van DHL (of PostNL, dat kan ook)? Vermeldt dit bij het invoeren van uw adresgegevens in het veld “Bestelnotities” en wij zorgen voor de gewenste aflevering. U kunt ons ook even bellen of mailen.

Minimum bestelbedrag is €7,50, exclusief de verzendkosten.

Winkel